0001

Atelier Vocaţional

pact
taralu
omv

ANUNȚ

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară  Călimani- Giurgeu a început în luna martie derularea proiectului „ Atelier vocațional ” .

Acest proiect, conceput sub forma unui curs de consiliere pentru orientarea vocațională , vine în ajutorul acelor tineri care doresc să își aleagă traseul educațional și pofesional în funcție de interesele, valorile și abilitățile personale.

Timp de șapte săptămâni, participanții – 16 elevi din clasele a XI-a , împreună cu specialistul în consiliere pentru orientare vocațională, prin utilizarea unor tehnici specifice, vor identifica posibilitățile educaționale și profesionale în acord cu propria personalitate, luând astfel decizii realiste privind cariera, ceea ce  va conduce la creșterea șanselor de reușită. Pe lângă autocunoaștere, explorarea traseelor educaționale și profesionale, decizia de carieră, cursul va cuprinde și un modul referitor la marketing și promovare personală în cadrul căruia vom organiza o simulare de interviu , având drept invitați  specialiști în resurse umane de la trei mari angajatori din zona de nord a județului Harghita .

Proiectul este sponsorizat de Fundația PACT, cu susținerea financiară a OMV Petrom, în cadrul programului de finanțare ” Idei din Țara lui Andrei ” .

 

 

1 răspunde
  1. Toth Daniela
    Toth Daniela says:

    Foarte interesant proiectul , dar nu inteleg , doar 16 elevi au nevoie de consiliere pentru orientare vocationala ?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *